Attigo_Work_logo

Junior eller Senior gränssnittutvecklare – Magento e-handel

Känner du igen dig?

Du väljer tekniker och metoder utifrån kundens behov, oavsett om det handlar om responsiv-, desktop- eller mobil design. Du är noga med att design och estetik samspelar med noggrannhet kring webstandarder och lättläst kod, där varje pixel, varje knapp och varje brytpunkt finns där för att lösningen skall bli så bra och användarvänlig som möjligt. Arbetar du gärna på uppdrag hos Nordens största och snabbast växande e-handelshus på världens snabbast växande plattform Magento (Enterprise). Ser du en framtid som lead developer samt har ett intresse i att bygga en stark utvecklar-organisation i Norden har du rätt inställning!

   Vi arbetar agilt och alltid med användbarhet och snabbfothet i fokus. Våra kunder är de största e-handelshusen i båda Sverige och Norge. Inför ett projekt sätter vi ihop tvärfunktionella team där vi jobbar tätt ihop med såväl Attigo-kollegor och områdesexpert som med våra kunder. Oavsett om du lång eller kort erfarenhet ligger din tyngdpunkt på noggrannhet och kundnöjdhet.

     Som en del av Attigo. så formar vi tillsammans framtidens omni-channel- och t-commerce.
   Profilering

   Attigo.’s medarbetare är uppskattade av såväl kunder som partners. Störst vikt lägger vi vid din tekniska kompetens som utvecklare och teamplayer, men självklart vill vi också att du:

   • Har relevant högskole- eller universitetsutbildning; gärna inom digital design, IT-området och/eller kommunikation.
   • Har några års arbetslivserfarenhet som webb- eller gränssnittsutvecklare. Större delen av tiden har du arbetat med projekt inom webbteknik, gärna e-handel.
   • Självständigt leder och följer upp stora som små utvecklingspunkter samt har en rådgivande förmåga tillsammans med våra uppdragsgivare.
   • Enkelt dribblar mellan HTML5, CSS3, jQuery, AJAX och .js
   • Har en entreprenörsattityd där du kommer med egna förslag och idéer och bollar dessa med kollegor och kunder.
   • Ser kvalitetssäkring, och testning som självklara inslag i de projekt du ansvarar för.
   • Har tidigare erfarenhet av Magento eller Zend framework är mycket meriterande
   • Vill arbeta med omni-channel- och t-commerce. Då delar du vårt intresse!

   Vill du vara med att bygga upp nordens e-handelshus #1 inom Magento så hör av dig till oss på Attigo. AB

   Välkommen med ditt CV och ett personligt brev till jobb@attigo.se senast 20 september 2013 (urval sker dock löpande). Ange ”Junior eller Senior gränssnittutvecklare – Magento e-handel” i ämnesraden.

   För frågor och mer information kontakta Patrick Olsson på 08-446 86 000.