Nå kunden på deras villkor.

mobile

Idag är det inte ovanligt att nära 50-60% av besökarna till en e-handel kommer via mobiler och tablets. Att inte ha en butik som är anpassad för mobiler eller är så kallat responsiv kan därför bli väldigt kostsamt och innebära att era kunder handlar via konkurrenten i stället.

För att lyckas med en mobil webshop är det viktigt att ha en god grundförståelse för sin egen kundbas. Genom att förstå sina egna kunder kan man på bästa sätt skapa bästa förutsättningarna att just de handlar och i vilket medium det sker. T.ex. så har unga män som handlar elektroniska produkter ett helt annat köpbeteende än en medelålders hundägare som ska införskaffa hundmat.

Vi kan e-handel utan och innan och vi är i framkant vad det gäller mobil e-handel där det handlar om att skapa en upplevelse som är enkel och naturlig för kunden och som är anpassad för just din kundgrupp. Kontakta oss så hjälper vi er med just era behov och hur ni ska kunna ta steget till att låta era kunder handla, oavsett om de använder en telefon, tablet eller en dator.


Kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa just er att bli mer lönsamma!